خبر فوری
خانه / مقالات / عصر آکواریوس، (یازده و دوازدهم ژانویه ۲۰۲۰) 10 دسامبر 2019

عصر آکواریوس، (یازده و دوازدهم ژانویه ۲۰۲۰) 10 دسامبر 2019

سه شنبه، ۱۰ دسامبر ۲۰۱۹
این را همه جا پخش کنید! عصر آکواریوس، یازده و دوازدهم ژانویه ۲۰۲۰

دوباره وقت اقدام کردن رسیده است! وقت آنکه سرنوشت جهان خود را به دستان خودمان بگیریم! همه ما می دانیم که فرایند آزادسازی سیاره به طول انجامیده است. و این فرصتی است برای ما تا بطور جمعی فرایند را تسریع کنیم. بنابراین از آرایش های آسترولوژیک عظیم یازده و دوازده ژانویه استفاده می کنیم تا پرتالی بیافرینیم که از طریق آن آگاهی مان را وحدت ببخشیم و فرایندی را که ما را به عصر آکواریوس رهنمون می شود را کلید بزنیم.
این مطلب را همه جا منتشر کنید! در همه جای جهان. لطفا آن را در وبسایت ها و بلاگ هایتان پست کنید. از گروه های معنوی دعوت کنید به ما بپیوندند. اگر یک رسانه الترناتیو می شناسید می توانید متن را برایشان ارسال کنید. می توانید یک رویداد فیسبوکی برای افراد محلی در منطقه خودتان ایجاد کنید. همچنین به یک گروه اصلی فیسبوک برای این رویداد نیاز داریم. می توانید یک ویدئو در این رابطه درست کنید و آن را در یوتوب منتشر کنید. 
مطالعات علمی تأثیرات مثبت فعالسازی ها و مدیتیشن های جمعی در جوامع انسانی را ثابت کرده اند، بنابراین هر یک از شما که در این فعالسازی شرکت کند در حقیقت ما را به عصر آکواریوس نزدیک تر کرده است: 
http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas


http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html


این فعالسازی به نیروهای نور کمک خواهد کرد تا انرژی نور را به زمین لنگر کنند تا بالأخره فرایندی که عصر آکواریوس را پس از مدتها انتظار آغاز می کند کلید بخورد. 


تعداد افرادی که در این فعال سازی شرکت می کنند تنها عامل بسیار مهمی است که در اختیار انسانهای سطح زمین است که می توانند با استفاده از آن، فرایند را تسریع کنند. 


می توانیم در انجام این فعال سازی به جرم بحرانی ۱۴۴۰۰۰ نفر دست پیدا کنیم! این موضوع سبب می شود یک زنجیره واکنشی هیلینگ (درمانی) در میدان انرژی سراسر زمین آغاز گردد.

از دهم تا دوازدهم ژانویه ۲۰۲۰ آرایش های آسترولوژیک عظیمی وجود خواهد داشت. مطمئنا این آرایش ها از زمان گرفتگی گرند کراس یازده اگوست ۱۹۹۹، قدرتمندترین آرایش ها از لحاظ آسترولوژی خواهد بود. 


نخست، یک ماه گرفتگی نیم سایه در ده ژانویه خواهیم داشت که الگوی انرژی شدید و سختی ایجاد خواهد کرد: 
https://astrologyking.com/lunar-eclipse-january-2020/


سپس، در یازده ژانویه، هم اورانوس و هم اریس مستقیم خواهند گشت. که این آرایش باعث می شود که مقدار زیادی انرژی سرکوب شده کندالینی سیاره ای آزاد شود. یازده ژانویه یک “روز خط زمانی” بسیار قدرتمند است. و در چند دهه گذشته چهار رویداد قدرتمند در روزهای یازده ژانویه رخ داده که سرنوشت سیاره را تغییر داده اند. دو مورد از این رویدادها را می توانم ذکر کنم. گشایش دروازه ۱۱:۱۱ در یازده ژانویه ۱۹۹۲ و تجاوز ارکان ها در یازده ژانویه ۱۹۹۶. 


سپس در دوازده ژانویه کانجانکشن بسیار قدرتمند زحل-پلوتو را داریم که قفل سیستم اقتصادی جهانی را باز خواهد کرد:
https://kitwalkermusic.wordpress.com/2019/10/12/saturn-conjunct-pluto-2020-vision-the-great-awakening-gets-real/


این رویداد یک کانجانکشن عادی زحل-پلوتو نخواهد بود، بلکه یک کانجانکشن خورشید-تیر-سرس-زحل-پلوتو خواهد بود که در این آرایش، زحل و پلوتو روی نودهای جنوبی شان خواهند بود، که باعث می شود کانجانکشن بیشتر تشدید شود. 


این آرایش، سوزنی است که حباب نظام بدهی-محور اقتصادی کنونی را خواهد ترکاند. در نخستین بروزرسانی مربوط به فعالسازی عصر آکواریوس بیشتر در مورد اینکه پشت پرده نظام مالی چه می گذرد صحبت خواهم کرد، که حدود یک هفته دیگر خواهد بود.


پس از فعالسازی عصر آکواریوس، آرایش های آسترولوژیک بسیاری در طول سال وجود خواهد داشت که جامعه ما را در فرایند تغییر هدایت خواهد کرد و در لحظه کانجانکشن مشتری و زحل در صفر درجه آکواریوس، در روز انقلاب زمستانی یعنی ۲۱ دسامبر ۲۰۲۰، رسما عصر آکواریوس آغاز خواهد شد. 
https://timburness.wordpress.com/2019/01/10/2020-astrology-the-end-of-an-era-and-new-beginnings/


https://www.mauricefernandez.com/the-saturn-pluto-conjunction-and-the-transits-for-the-year-2020/


http://greatbear.mcn.org/aquar.htm


سال ۲۰۲۰ سال کانجانکشن سه گانه مشتری و زحل و پلوتو خواهد بود که در حدود هر ۷۰۰ سال روی می دهد و آخرین بار زمانی روی داد که تمپلارها شبکه بانکی شان را ایجاد کردند: 
https://www.lunarplanner.com/2020/index.html


این سال همچنین شروع ۱۳ چرخه سینودیک جدید خواهد بود در حالیکه به طور متوسط در هر سال یک چرخه سینودیک وجود دارد. 


هر یک از این اسپکت های متعدد یک فلش نوری جدید به سطح سیاره ارسال خواهد کرد: 
https://5dearthproject.com/the-event-2020-major-celestial-alignment/


ما در بهترین لحظه ممکن که بیشترین تأثیر مثبت بر روی انسانها ایجاد شود مدیتیشن عصر آکواریوس را انجام خواهیم داد:
10:11 pm PST on January 11th in Los Angeles. This equals 11:11 pm MST in Denver on January 11th, and then we cross into January 12th for other time zones: 00:11 am CST in Chicago, 1:11 am EST in Newy York, 6:11 am GMT in London, 7:11 am CET in Paris, 08:11 am EET in Cairo, 2:11 pm CST in Taipei and Beijing, 3.11 pm JST in Tokyo and 5:11 pm AEDT in Sydney. 
می توانید زمان مدیتیشن را برای منطقه زمانی خودتان در این لینک پیدا کنید: 
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUS&iso=20200112T0111&p1=179


راهنمای مدیتیشن: 
۱. از روش خودتان برای قرار گرفتن در وضعیت آرام اگاهی استفاده کنید. 


۲. قصد خود را برای استفاده از این مدیتیشن جهت آفرینش مشترک کلید فعالسازی عصر آکواریوس اعلام کنید. 


۳ّ. یک ستون نور سفید درخشان تجسم کنید که از خورشید مرکز کیهان ساطع می شود و بین همه خورشیدهای مرکزی کهکشان های عالم توزیع می گردد. سپس تصور کنید که این نور از طریق خورشید مرکز کهکشان وارد می شود و کهکشان را می پیماید و وارد منظومه خورشیدی ما می شود و از همه موجودات نوری منظومه عبور می کند و سپس از همه موجودات نوری سیاره ما گذر می کند و سپس از بدن شما می گذرد و به مرکز زمین می رسد. 


۴ّ. تصور کنید که این نور تمام تاریکی باقی مانده را به نور بدل می کند و تمام نابرابری ها را ترمیم می کند، فقر را پاکسازی کرده، و فراوانی برای همه انسان ها به ارمغان می آورد. یک چرخه کیهانی بزرگ نوین آکواریوس را تجسم کنید که آغاز می شود، و نور خالص، عشق و خوشبختی برای همه ساکنان زمین می آفریند. 
زمان پیشنهاد شده برای این مدیتیشن بیست دقیقه است. 


بروزرسانی های عصر آکواریوس: 
http://2012portal.blogspot.com
کبرا.

درباره Admin

همچنین چک کنید

نکات مهم کبرا درباره مدیتیشن فعالسازی عصر آکواریوس در مصاحبه با خواهران رز در تاریخ ۸ ژانویه ۲۰۲۰

این مقاله شامل چند نکته مهم برگرفته از مصاحبه کبرا با گروه خواهران رز است، …

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: